Rasmus - Dagens UEFA-spel




Olympiacos har tre poäng och Hertha har två, och ärligt talat så förtjänar inget av dessa lag att gå vidare. Tittar man på laguppställningar och senaste resultat då lutar det mest åt en tysk seger. En 4-0 seger i helgen har gett laget bra moral och jag tror att man åker hem från Grekland med en trepoängare.

Benfica måste vinna för att överhuvudtaget ha en minimal chans att gå vidare. Man tar emot än så länge obesegrade Metalist Kharkov och det kommer bli en tuff match. Metalist är redan vidare och kan alltså tåla en förlust, men samtidigt så tror jag inte att de lägger sig så lätt. De har det bättre laget och Benfica kommer att få kämpa för segern här.






Sampdoria kan med en seger här gå vidare på Sevillas bekostnad, fast Sevilla är ett mycket bättre lag än Sampdoria. Än så länge i UEFA-cupen har Sevilla låtit stjärnorna vila, fast ikväll ställer de antagligen upp med bästa laget. Kanoute står eventuellt över, men Luis Fabiano är inte så ogiftig han heller.

Standard är vidare från gruppen och kan därför förlora denna matchen utan att det får några konsekvenser. Stuttgart måste vinna för att vara säkra på avancemang, och jag ser inget annat än en Stuttgartseger som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0