Sören - FA Cup

Dags att gnugga hjärnbalken och hitta tillbaka till den vinnande formen. Varför blir man alltid slarvig och nonchalant med sina tips när man är på plus? Jag har inte gjort min research ordentligt på väldigt länge, men i dag hoppas jag att formdippen vänder till ett fint grönt plus.


Manchester United-Tottenham.........1 (-1.0)
FA-cup i dag lördag klockan 16
Odds: 1,90 (Expekt)
Insats: 100,00
Möjlig vinst: 190,00
Motivering: Ligans formstarkaste lag mot ett av de formsvagaste. Då spelar det ingen roll att det är cup. Och att United vilar spelare som Rooney, Evra, Hargreaves, Ferdinand, Brown, Rafael, Nani, Anderson, Evans och Park ji-Sung. Redknapp har gått ut och sagt att han ska ställa upp med den svagaste Tottenhamformationen, det säger inte mycket just nu då alla spelare är dåliga och saknar rätt inställning( utom mittbackarna och O'Hara). Spurs blev utspelade av Championshiplaget Burnley i veckan och nu åker man på en ny smäll. Allt annat än ett tvåmålsnederlag eller mer är överraskande.


Doncaster - Aston Villa...........2
Manchester U - Tottenham.....1

FA-cup idag klockan 16
Odds: 2.02 (1,55 x 1,30) (Expekt)
Insats: 50,00
Möjlig vinst: 101,00
Motivering: Unitedmatchen behöver vi inte orda mer om(se ovan). Doncaster är faktiskt lite av ett spöke för Englands fjärde bästa lag - de två senaste matcherna lagen emellan har bottenlaget ifrån Championship vunnit, men det var tillbaka i 2005. Villa är onekligen i form och även om Doncaster kommer att kämpa frenetiskt så skall Villas klass avgöra till deras fördel. Doncaster lär ju ha en del tankar på att förbättra sin eländiga ligaplacering också. Men just kämpaviljan och statistiken gör att den här matchen inte är helt säker. Villa får kriga för segern, för man saknar Laursen, Ashley och Luke Young, Bouma, Carew och nyförvärvet Heskey(cuptied).


Kettering - Fulham..............X
FA-cup i dag lördag klockan 16
Odds: 4,40 (Expekt)
Insats: 20,00
Möjlig vinst: 88,80
Motivering: Inte mycket talar för Kettering. Lingongänget från Conference har lagkaptenen Guy Branston avstängd och saknar även viktiga pjäser som Jason Lee och Nathan Smith. Fulham kommer utan Kamara och Teymourian. Och vad sysslar man med när man säljer sin bäste spelare(Jimmy Bullard) till ett annat mittengäng mitt i en bra säsong? Ingen satsning här inte - hade jag varit Fulhamfan hade jag varit uppriktigt förbannad. Kettering kommer slita som djur för sin chans och även om Fulham bör vara bättre så är motivationen ofta avgörande i FA-cupen. Och den har Kettering!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0