Rasmus - Hoppas!



På förhand så känns denna matchen som en målsnål historia som kan avgöras med uddamålet. Eftersom Sunderland slog ett håglöst WBA med hela 4-0 senast så lutar jag lite åt dem, men faktum är att båda dessa lagen är inne i svackor.





Denna kupongen är rysk roulette. Dock så är det väldigt möjligt att Fulhams match slutar 1-0 till något av lagen och i den andra matchen möts två av ligans sämsta lag, vilket bara kan innebära oavgjort resultat och skitfotboll.




Rangers är i bra form i ligan och som alla andra år står det mellan dem och Celtic. Hibernian har haft ett par starka år, men är inte bättre än medellagen i skotska ligan i år.

Lazio har haft det tufft på sistone och det var ett tag sen man levde upp till förväntningarna. Zarate har dessutom varit i en svacka med många mållösa matcher, senast bröt han dock den och ikväll kan det bli fler.

På tal om svackor så har Groningen förlorat fyra raka i ligan och deras svenskar har varit bleka och ur fokus vilket har inneburit onödiga utvisningar och försvagat lag. Nu har man dock full styrka och Roda borde vara slagbara.






Kupong ur min fantasivärld. Siena har på sistone spelat bra hemma, men att man ska ta poäng mot ett starkt Inter som dessutom vilade stjärnorna i CL har jag svårt att tro på, men hallå, konstigare saker har hänt...

Lyon spelar borta mot Caen och ska säkert kunna smälla dit en två-tre mål. Roda blir mållösa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0