Rasmus - Söndagstips



City har inte spelat bra på länge och har chansen här att visa att man är ett "framtida storlag", som man själv påstår. West Bromwich spelar med all sannolikhet i Championship nästa säsong.

Twente öser in mål i ligan och speciellt Bruno N'Kufo är riktigt vass på topp. Kan bli storseger här.

Celtic och Rangers äger den skotska ligan, och annat än en seger mot bottenlaget Falkirk är inte troligt.

Bologna har en het Marco Di Vaio i laget och gamlingen har verkligen hittat målformen. Senast vann man med hela 5-2 mot ett uddlöst Torino. Lecce kan bli svårare, men spelar de som de gjort på sistone kan Bologna absolut vinna här.






Egentligen hade jag kunnat tippa enbart bortasegrar i Serie A idag, men jag vet att hemmalagen alltid på något konstigt vis går och vinner. Cagliari slår därför Reggina.

Att Torino skulle vinna hemma tror jag dock inte. Laget är defensivt katastrofala och det lär Napoli straffa.






City vinner, och gör de inte det så blir det poäng i alla fall.

Numancia är inte bra och här tar man emot ligans hetaste lag efter Barcelona. Valladolid öser in mål och vinner vem man än spelar mot. Har svårt att se att de ska tappa denna.

Getafe är heta och Osasuna är iskalla. Dock är Osasuna i stort poängbehov och kommer kämpa för att få ut något av denna matchen. Det slutar med ett 1-1 resultat.







De två franska topplagen PSG och Marseille borde vinna här, men Marseille har svikit mig två gånger förut på hemmaplan. Tredje gången gillt?

Villareal såg riktigt stela och fantasilösa ut när de anföll mot Sevilla senast. Då blev det förlust 0-1 och Barcelona är ungefär dubbelt så bra som Sevilla. Ett plus ett är två, alltså Barcelonaseger 2-0.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0