Den riktiga onsdagen

Lite yr i mössan i går med veckodagarna. Och med tipset. Tack Barcelona för den där rejäla nötkrossen, era underpresterande, överbetalda skådespelarmedelmåttor.

Med det ur systemet så vill jag flagga för dagens bets, som är en blandning av säkerhet, chans och gammalt hederligt knowhow.



Dynamo Kiev leder ukrainska ligan i överlägsen stil och är fruktansvärt svårslagna på hemmaplan. Dessutom spöade man faktiskt Porto i just Portugal, och med tanke på att Porto torskade mot Naval i helgen så skrämmer det inte. Och har man motivation att åka den långa vägen till ett kylslaget Kiev för att gå efter tre poäng? Jag tror inte det.

BATE är lika svårslagna som Kiev på hemmaplan vilket Juventus fick erfara. Bra gjort att knipa en pinne senast mot Zenit, det gör man igen.

AAB och Villareal spelar i två olika världar. Visserligen ser det ut att peka uppåt igen i Aalborg efter tränare Riochs exit, det blev poäng i serien i helgen och man börjar ana positiva vibbar. Men att ta poäng i danska ligan är en sak. Att spela mot ett av Spaniens bästa lag är en annan.

Handbollsderbyt är också ett möte mellan två av bottenlagen. Trelleborg har 0 poäng på 7 matcher och har ny tränare vid linjen. Positivt för laget är att man aldrig ger upp, och man har faktiskt haft ledningen i tre matcher i mitten av andra halvlek utan att kunna knyta till säcken. Mot Ystad saknas två spelare som mest gnager bänk ändå.
IFK Ystad saknar hela sin niometersstyrka(Andersson, Rasmussen, Olsson, Jacobson) och det unga laget kommer få kämpa för poängen. Sällan har ett kryss i handboll varit så upplagt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0