Rasmus - Nattens NBA


Cleveland (6-2) tar emot Denver (3-4), men matchen alla pratar om är den mellan Clevelands LeBron James och Denvers Carmelo Anthony. LeBron James slår gång på gång till med otroliga prestationer och den senaste är att han har gjort 41 poäng i tre av de fyra sista matcherna, Carmelo är inte lika imponerande, men det blir förhoppningsvis bättre med Chauncey Billups vid hans sida. Denver har inte förlorat än, med Billups i laget. Jag tippar mot Denver i detta mötet, men faktum är att Cleveland har åkt på stryk i de fem senaste möten mot Denver, så Cleveland har revansch att kräva.

Chicago (3-5) tar emot Dallas (2-5), och det blir ett möte mellan två lag som letar efter formen. Chicago har åkt på stryk i de två senaste matcherna, båda på hemmaplan och vill nu komma tillbaka på rätt spår mot ett haltande Dallas. Chicagos största problem i år har varit den annars så starka defensiven, och senast var det Atlanta som hade skottprocent på 47. Dallas visade ett imponerande spel mot Lakers senast, men förlorade ändå i slutändan med sju poäng. Detta blir en jämn match, inget snack om saken, men eftersom Chicago annars är rätt starka i United Center, och en av Dallas bäste spelare (Josh Howard) är skadad så tror jag på Bulls-seger.

Golden State (3-5) tar emot Detroit (5-2) i en match som bara har en vinnare i mina ögon. Detroit hade innan mötet med Sacramento (seger 100-92) två raka förluster, men Allen Iverson och Tayshaun Prince börjar trivas tillsammans och mot Sacramento hade de både imponerande siffror. Golden State har haft stora problem i år, men fick senast en seger mot Minnesota. Stephen Jackson gjorde 30 poäng och även Azubike har visat bra form. Jag ser dock denna matchen som en av de säkrare Detroitsegrarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0