Rasmus - Nattens NBA


I natt har jag lyckats få med båda finalisterna från förra säsongen på en och samma kupong, och vi börjar med Lakers (4-0) som tar emot Rockets (4-2) i Staples Center. Lakers har ligans vassaste och mest kompletta duo i Kobe Bryant och Pau Gasol. Tillsammans är de oslagbara, och det ska en hel del till för att Lakers inte ska vara i final i år igen. Ikväll tar man alltså emot Houston Rockets som har inlett lite knackigt, och trots att Houston har tre superstjärnor (Artest, Yao Ming, Tracy McGrady) så har Los Angeles helt klart störst chans att vinna.

Denver (2-3) har inte börjat särskilt bra, och faktum är att Memphis (3-3) faktisk har börjat bättre, men skillnaden är att Denver har Chauncey Billups. Den före detta slutspels MVP byttes till Denver mot Iverson och satte sin prägel redan i första matchen. Nu väntar Memphis vilket helt klart är en seger de borde ta.

Toppmöte i Eastern Conference mellan lagen som fömodligen kommer att mötas i Conference-finalen. Just nu är Celtics (5-1) det bättre laget, men Detroit (4-1) är urstarka på hemmaplan. Det finns två anledningar till att jag tror på Celtics i denna matchen. Den första är att Paul Pierce i Boston börjar komma igång på allvar och senast gjorde han 18 poäng, 10 rebounds och 7 assists. Den andra anledningen är att jag tror att det kommer ta längre tid innan Detroit har spelat ihop sig efter att de förlorat Billups för Iverson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0