Rasmus - NBA 10 November



Resultaten gick nästan min väg i natt...






Indiana (2-3) tar emot Oklahoma (1-5) och det finns väl bara en vinnare i denna matchen. Senaste matchen slog Indiana New Jersey Nets, en bidragande faktor var Danny Grangers 33 poäng. Förra säsongen skrapade Oklahoma (då Seattle) bara ihop 7 bortasegrar av 41 möjliga, och det facit lär inte bli mycket bättre i år, eftersom laget bara har en bra spelare, nämligen Kevin Durant. Säker, säker etta.

Defensivt starka Orlando (4-2) tar emot Portland (3-3). Orlando har ligans, kanske, bästa defensiva spelare i Dwight Howard, och han är även riktigt bra under motståndarnas korg. Han har varit den viktigaste kuggen i laget hittills, och ska laget vinna måste han spela upp till sitt normala. Portland har hittills varit riktigt dåliga på bortaplan, och då är det ingen bra nyhet att detta är den första av fem matcher i rad på bortaplan. Motståndet kunde alltså varit bättre. Även detta en säker etta.

På tal om säkra ettor så tar Boston (6-1) emot Toronto Raptors (3-2). Boston har, som jag flera gånger nämnt, en supertrio i Kevin Garnett, Ray Allen och Paul Pierce och borde inte ha större problem med Raptors, trots att de har både Chris Bosh och Jermaine O'Neal. Relativt säker etta.

Miami (3-3) tar emot New Jersey (2-3), och matchen är hård och svårtippad. Jag lutar dock lite åt Miamis håll eftersom New Jersey saknar viktiga Devon Harris och Miami är dessutom obesegrade på hemmaplan hittills.

Sista på kupongen är det Phoenix (5-2) som tar emot Memphis (3-4). Kan bli lite oroväckande eftersom Memphis har två heta spelare i OJ Mayo och Rudy Gay. Sistnämnde är kanske inte het för tillfället men har alltid gjort stora siffror mot Phoenix. Tippar ettan ändå.

Kommentarer
Postat av: Mayo my ass

Hva satan batty, jeg troede ikke du tippede på alderdomshjemmet...?

2008-11-11 @ 11:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0