Rasmus - NBA för nybörjare

Marseille, Marseille, Marseille... 15 minuter kvar, ledning med 2-0 och så förlorar man med 2-3..? Aja, man surar inte när det gäller spel, man går vidare!





Clippers (1-7) spelar tidig match mot Golden State (3-6), och Baron Davis får möta laget han har spelat i de senaste säsongerna. Baron Davis är också en av anledningarna till att jag tippar mot Golden State, för trots att Clippers inte har en särskild imponerande trupp så är man relativt starka i vanliga fall på hemmaplan och Golden State är inte imponerande på bortaplan. Ett par saker talar dock emot mitt tips, och en av dem är att tränare Dunleavy i Clippers och Baron Davis, som är känd tidigare för sin attityd, har kritiserat varandra öppet, och jag förstår till en viss del kritiken mot Dunleavy. Med spelare som Baron Davis, Marcus Camby, Chris Kaman och Al Thornton ska man ha bättre statistik.

Philadelphia (4-5) tar emot Oklahoma (1-8). Sixers har fortfarande inte vunnit två matcher i rad, men har all chans i världen att göra det ikväll när man tar emot NBA's sämsta lag. Både Elton Brand och Andre Igoudala i Sixers har långt kvar till sin vanliga standard, och speciellt Brand måste komma igång för att Sixers ska kunna ta sig långt i år. Dessutom måste Andre Miller leverera mycket fler assists än vad han gjort hittills. Oklahoma kan dock inte bli annat än en munsbit eftersom de bara har en medelbra spelare i laget, som jag tidigare nämnt. Och Kevin Durant ensam räcker inte till ikväll.



Portland har varit överlägsna mot Minnesota de senaste gångerna de mötts och med en seger ikväll har man sju raka segrar mot Minnesota. Portland åkte på en förlust senast, men mot New Orleans, vilket de knappast behöver skämmas för. Portland är flera klasser bättre än Minnesota som för tillfället har sex raka förluster efter öppningssegern mot Sacramento. Ikväll blir det ännu en förlust för MInnesota.

Chicago (4-5) tar emot Indiana (4-4).

(resten kommer eventuellt senare)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0