Rasmus - NBA is my game


Orlando har en av NBA's bästa defensiva spelare i Dwight Howard, men hela förstafemman håller hög klass. Dock har de inte levt upp till förväntningarna än, och speciellt Jameer Nelson har varit en besvikelse. 76ers fick inför säsongen en av NBA's mest underskattade spelare, Elton Brand, och med honom i laget tillsammans med Igoudala och Dalembert borde Sixers kunna gå ifrån alla matcher som segrare av rebounds'en. Men framåt är Sixers sämre än Magic.



Portland har ett väldigt anonymt lag i år, men har ändå lyckats slå San Antonio och varit väldigt nära att slå både Jazz och Celtics. Allt detta trots att man saknar sitt framtidshopp Greg Oden. Jag kan säga att jag nu ångrar både denna och den andra kupongen, men nu är satsningen betald så det finns ingen återvändo. Houston har en riktigt imponerande och attraktiv trio i Artest, Ming och McGrady och borde vinna kvällens match. Jag tror att Houston kan nå riktigt långt i år om bara stjärnorna presterar. Artest har en tendens att vara lite väl arrogant, och lägga för mycket fokus utanför planen.

Kommentarer
Postat av: Sören

Satan batty, vi simultanbloggede nästen der! Jeg var lige ved at tippe på alle 11 NHL-kampe i aften men barberede det ned til halvdelen, hehe...Tilt!

2008-11-07 @ 01:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0