Rasmus - Nu jävlar är det pay-day!



Oklahoma (1-9) tar emot Houston (6-4) och som både oddsen och matcherna hittills visar så är detta en match med bara en potentiell vinnare. Oklahoma kommer att få en väldigt tuff säsong, men har faktisk varit nära att vinna ett par gånger denna säsongen, men ändå åkt dit, vilket bara visar hur orutinerat laget egentligen är. Det har dock varit mot sämre lag än Houston och i natt får Oklahoma ingenting gratis. Houston borde ha bättre statistik men har inte riktigt kommit igång, och har haft ett tufft schema dessutom. Säker Houston seger här.


Utah (6-4) tar emot Phoenix (8-3) i den första av kvällens två svårtippade matcher. Phoenix vann senast mot Detroit trots att Shaquille O'Neal fick lämna planen efter bara två quarters. Väldigt imponerande, och nu hoppas man kunna göra om bedriften mot ett Utah Jazz som senaste tiden varit drabbat av skador. Både Deron Williams och Mehmet Okur lär missa matchen, och Andrej Kirilenko har varit skadad, men borde spela denna matchen. Utah har två av ligans mest dominanta spelare i Kirilenko och Carlos Boozer, men eftersom laget är så plågat av skador tror jag på Phoenix ikväll.




Los Angeles Clippers (1-8) tar emot San Antonio Spurs (4-5) och även denna matchen är extremt svårtippad. Jag gjorde konststycket häromdagen att tippa på Clippers utan att tänka på att halva laget är i formsvackor och resten av laget suger, vilket innebar att de fick stora stryk mot Golden State. Nu möter man San Antonio som i vanliga fall är minst ett par klasser bättre än Clippers, men två av Spurs' superstjärnor är skadade (Manu Ginobili och Tony Parker) och därför kan denna matchen bli jämnare än först väntat. Jag tror dock att Spurs, efter ett par imponerande defensiva insatser på sistone, kan vinna även denna matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0