Rasmus - På djupt vatten

Nattens NBA gick lite si och så. Chicago Bulls hade lekstuga med ålderdomshemmet, också känt som Phoenix Suns, och inte så oväntat var det Ben Gordon och Derrick Rose som höll i trådarna. Detroit Pistons och Golden State åkte båda på oväntade pisk, och Detroit ser faktisk inte så starka ut som jag trodde, eller så hade de bara en dålig dag. Devin Harris tackade i alla fall med att göra 38 poäng. Sist så vann Cleveland inte så oväntat mot Pacers, men även här var det jämnt in i det sista.



Ny dag och nya tag här:


Toppmöte idag mellan Arsenal och United och trots att Arsenal har skador på två av sina viktigaste spelare (Adebayor och Van Persie) så tror jag att de kan stå emot United. Arsenal vill nog inte svika sina hemmafans igen, som de gjorde mot Hull. United hade lite problem med Hull senast och fick dessutom bara oavgjort i veckans CL mot Celtic. Man har dock det bättre laget idag, och Ronaldo börjar komma i form igen. Upplagt för oavgjort.


Hull är sensationen än så länge i Premier League och man var ytterst nära att knipa poäng borta mot United förra helgen. Nu väntar inte lika skrämmande Bolton som letar formen och blandar bra resultat, med kass fotboll. Jag tror inte att Bolton orkar stå emot Hulls offensiva fotboll. Etta.

Sunderlands manager Roy Keane har fått uppleva en massa frustrationer på sistone, och har öppet kritiserat en del spelares inställning, och sedan petat dem från startelvan. Nu vill man resa sig efter utskåpningen senast mot Chelsea, och vilket bättre sätt finns att göra det än mot Portsmouth som inte har visat samma styrka som förra året. Senast förlorade man hemma mot Wigan, och Tony Adams får nog se sig besegrad återigen här.




Wigan är ännu ett lag som kan spela bra den ena dagen och slå Hull med 5-0, för att sedan åka på stryk hemma mot ett mittenlag. Stoke har två raka segrar, och speciellt segern mot Arsenal var imponerande. Vem har inte blivit förtjust av Rory Delaps inkast i år? Stokes farligaste vapen, men man frågar sig hur länge motståndarna faller för det..?



Jag tror på en målrik match mellan Arsenal och United, och 2-2 skulle nog vara min gissning på slutresultat. Oddsen för 2-3 var dock aningen bättre och känns inte helt orealistiskt.



Bochum är inte så dåliga som tabelläget visar och har faktisk skrällt mot en del lag i årets upplaga. Nu möter man ett segersuget Bremen som åkte på däng mot Panathinaikos i veckans Champions League. Det blir antigen Bochum seger eller oavgjort, men i slutändan känns oavgjort mest troligt.

Cottbus lär få spela i 2. Bundesliga nästa år, och inte bättre är det för oddsen att man möter heta Wolfsburg som i veckan slog holländska Heerenveen med hela 5-1. Känns som en väldigt säker hemmaseger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0