Sören - Nattens NHL-tips

Sitter och kollar på kvalmatchen mellan Ljungskile och BP. Undrar om jag hade kunnat knipa en plats i något av lagen, det verkar ju inte bättre...Förresten, Christer Youssef! Vilket namn!

Nåväl, ni skall inte luras för nattens NHL. Här är genidragen:



Phoenix är inne i ett bra stim nu med fyra raka segrar, den senaste kom så sent som igår mot Columbus. Här tar det dock stopp. Två matcher på två dagar är inte optimalt, speciellt inte mot ett utvilat topplag som Minnesota. Phoenix-målvakten Bryzgalov har släppt in över 3 mål i snitt mot Minnesota så det är ganska troligt att Micke Tellqvist får chansen. Minnesota har för övrigt 8 raka segrar över Phoenix, och inte blir det sämre av att lagets bäste back Brent Burns är tillbaka i laget efter skada.

Pittsburghs storstjärnor Malkin och Crosby brukar stortrivas mot Philadelphia - faktum är att Philly är det lag duon har gjort flest poäng på av alla. Pittsburgh vände 2-5 i tredje perioden till seger senast mot Detroit och det självförtroendet man fick där gör att man sänker Flyers av bara farten. Flyers trivs inte i Mellon Arena där det blivit till sju raka förluster, och dessutom åker man till match utan en av lagets viktigaste poängtagare(Daniel Briere, skadad).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0