Sören - NHL is my game

Rasmus får väl ta sig an epitetet som NBA-experten här på bloggen, och jag har nog lite mer kunnande om NHL. Det hoppas jag kunna bevisa i natt med två matcher som jag valt.



San Jose(26 poäng) har gått som tåget denna säsongen men åkte på en klar förlust senast mot Phoenix. Nu jagar man revansch och det är tänkt att gå ut över mittenlaget. San Jose har nio raka segrar hemma på Pavilion och leder ligan mycket tack vare det fina facitet. Nashville är på turné med sex bortamatcher och har förlorat de tre första. Här kommer den fjärde.

Toronto(16 poäng) har erkänt svårt för Calgary(17 p) borta, samtidigt som Flames är ett starkt hemmalag. Nyckeln till seger för Calgary är att Jarome Iginla börjar producera i varje match och inte bara sporadiskt. Toronto saknar en ledartyp efter att Mats Sundin lämnade laget och samtidigt har försvaret sett skakigt ut hittills. Inte blir det bättre av att poängproducerande backklippan Mike Van Ryn missar match efter Tom Kostopoulos brutala överfall senast där Van Ryn bröt näsbenet, handen och åkte på en hjärnskakning.

Kommentarer
Postat av: Rasmus

Godt at se at nogen går med plus ihvertfald.. jeg har ellers haft en satans god uge med 100 kr plus, mindst, för nattens crap-kampe

2008-11-12 @ 08:33:04
Postat av: Anonym

Forresten, "epitetet" er det en komplimang eller bare endnu et fikusord fra din side?

2008-11-12 @ 09:49:58
Postat av: Sören

Bare fordi det er et ord som du ikke genkender behöver det jo ikke väre et fikusord, hehehe...

2008-11-12 @ 10:40:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0