Sören - On A Roll?

Nattens spel gick med ett pyttelitet plus, då två av fyra spel satt. Mest nöjd är jag med krysset i Phoenix-Chicago!
I kväll är det stor landskampsafton men vänskapsmatcher är det tråkigaste som finns. Och för oss tippare är det tjänstefel att spela på dessa matcher. Lagen byter spelare och uppställningar hejvilt och halva startelvan byts ju ut under matchens gång. För inte att tala om inställningen på dessa matcher.

Jag har hittat en dubbel som jag kör på i stället.



Femman Guif gästar sexan YIF så det är upplagt för en jämn match. Åtminstone på pappret. Men även om Guif har tre segrar på de fem senaste så är det mot bottenlagen Tumba och Trelleborg. På hemmaplan är YIF otroligt starka med 9 poäng av 10 möjliga. Guif har å andra sidan bara lyckats knipa tre poäng på fem bortamatcher, varav 2 kom mot svaga Tumba. Dessutom är målvakten Herderio Lucao utlånad till Kiel. YIF är ordinarie så när som på Pierre Gaum, vilket inte ska betyda något.

Sundsvall har varit HockeyAllsvenskans stora överraskning tillsammans med Växjö men två raka förluster har gjort att man släppt kontakten med de absoluta topplagen. Fyran AIK är placeringen före men har inte förlorat på hemmaplan sedan premiären. Gnaget har seriens bästa defensiv och har blott släppt in 4 puckar på de tre senaste.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0