Sören - UEFA & handboll

Jag kommer inte toktippa som i natt, utan det stannar vid 4 kuponger vilket egentligen är i överkant det med.
Men, men, nu kör vi!



Braga-Wolfsburg.................. 1X
NEC Nijmegen-Tottenham..X2

Fotboll, UEFA Cup, i kväll klockan 22.30 respektive 19.00.
Odds: 1,79 (Unibet)
Insats: 50,00.
Möjlig vinst: 89,50
Motivering: Braga inledde gruppspelet med att spöa Portsmouth hemma för att sedan åka på knapp förlust i slutminuten borta mot Milan. Wolfsburg krossade Heerenveen hemma med 5-1 i lagets enda match hittills. Jag tror att Braga går för seger här och tyskarna satsar på kryss, för att sedan slå Portsmouth hemma i sista matchen och fixa avancemanget. Braga är svårslaget på hemmaplan och tyska lag brukar generellt inte få mycket utbyte av sina bortamatcher i Portugal.
Tottenham är minst en klass bättre än NEC och tar man poäng här har man allt i egna händer inför den sista matchen hemma mot Spartak.




Paris SG-Racing Santander.....över 2,5 mål
Fotboll, UEFA-cup, i kväll klockan 20.45
Odds: 2,30 (Unibet)
Insats: 40,00
Möjlig vinst: 92,00.
Motivering: Två lag i desperat behov av tre poäng om man ska gå vidare, lagen ligger sist i tabellen utan seger hittills. Paris har vunnit tre raka i ligan, senast hemma med 1-0 över seriesuveränen Lyon. Santander är ett ganska målsnålt lag i grunden men 4 av lagets 5 senaste har bjudit på 3 mål eller mer. Jag tror att PSG går för seger här och att Santander också bjuder till, så att vi får en riktigt trevlig och framför allt målrik tillställning.



Partizan Belgrad-Standard Liege.....över 2,5 mål
Fotboll, UEFA-cup, i kväll klockan 20.45
Odds: 2,10 (Expekt)
Insats: 30,00
Möjlig vinst: 63,00.
Motivering: Partizan har inlett med två förluster och måste vinna de två sista gruppspelsmatcherna för att avancera i cupen. Standard skrällde stort senast med hemmasegern över Sevilla. Partizan leker fotboll just nu i ligan och jag tror att man vill gå för fullt här och satsa allt för att ge publiken en hemmaseger och ett värdigt slut på årets Europacupspel, för borta mot Sevilla i den sista matchen har man inget att hämta...



Sverige-Polen..............2
Handboll, EM-kval, i kväll klockan 19.00
Odds: 2,85 (Unibet)
Insats: 20,00
Möjlig vinst: 57,00.
Motivering: Visst, Sverige har hemmaplan och arenan i Lund är fullsatt, men Polen är gruppens starkaste lag och bättre i grunden än blågult. Oddset är kanonhögt med tanke på att Sverige saknar sina tre kanske stabilaste försvarsklippor i Magnus Jernemyr, Marcus Ahlm och Robert Arrhenius. Dessutom får Polen tillbaka niometerskuggarna Bielecki, Lijewski och Jurasik lagom till matchen, så jag tror det blir betydligt jämnare än vad oddssättarna spår. Vi satsar!



I spel: 140,00.
I kassan: 654,00.
Totalt: 794,00.

Kommentarer
Postat av: Christian

Hur fan får du odds på 2.85 till "omöjlig"?

2008-11-27 @ 20:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0