Sören UEFA-satsar

Eh. Gick sådär med Clippers-satsningen. 86-106. Men faktum är att man ledde i halvlek och även med ett par minuter kvar av tredje quartern. Men sen vände Lakers och 20-34 i sista quartern talar sitt tydliga språk.

Nåväl. I kväll är det följande som gäller:



FC Köpenhamn har problem i backlinjen, där mittlåsen Peter Larsson och Ulrik Laursen missar matchen. Det betyder att 18-årige Mathias Jörgensen och svenske Mikael Antonsson med stor sannolikhet bildar mittbackspar - inte det mest stabila när ett revanschsuget Valencia satsar framåt. Det ryktas att spelare som David Villa, Albelda och Joaquin sparas till helgens ligamatch mot Getafe men startelvan är inte släppt än så det är bara spekulationer.
Hur som helst tror jag på många mål här, och jag tror att hemmalaget kommer stå för dem.

Standard Liege och Sevilla har inte gjort sina fans glada på sistone. Standard kommer närmast från hemmatorsk 1-2 mot mittenlaget Charleroi och innan dess 0-0 mot Genk i vad belgisk press beskriver som en av de tråkigaste matcherna i ligans historia, vilket inte säger lite. En fjärdeplats i ligan är man på, men med toppkänning. Sevilla är lika formsvaga efter två raka förluster, men internationellt är Sevilla ett helt annat lag och här är man minst en klass bättre.
Luis Fabiano får nytt förtroende trots att han filmade sig till rött kort senast i ligan.



Nog sagt om Valenciamatchen. Tottenham har ÄNTLIGEN hittat flytet i ligan, senast blev det 2-1 seger över Liverpool efter att lagen haft varsin halvlek, men Spurs pressat på med allt sista 10. Här får Luka Modric möta sin gamla klubb. Spurs måste vinna för att hålla liv i UEFA-drömmen, och även om Dinamo är i bra form så talar motivationen för Spurs.
Braga ska inte underskattas, men Milan bör vara ett par klasser bättre och formen är gedigen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0