Rasmus - First Foursome


Örgryte kan säkra allsvenskt idag och Väsby United borde inte kunna stå i vägen för dem, trots en mycket fin säsong av dem. Ängelholm må vara säsongen gladaste överraskning, och har fortfarande en liten chans på allsvenskt spel. Jönköping har också lite att spela för, eftersom laget riskerar nedflyttning. Jag tror dock på Ängelholm här.



Milan har inte imponerat i år, och trots spelare som Ronaldinho, Schevchenko och Pato i laget så förlorar de poäng mot många bottenskrap (senast Cagliari). Sampdoria har spelat fin fotboll hittills men det har inte renderat i många poäng, därför ligger de till i botten.

Udinese ligger i toppen av Serie A och kommer göra det hela säsongen. Laget har fått ordning på sin trupp och kan hota alla lagen just nu. Se upp för Pepe!



Besiktas slog med nöd och näppe Haceti något lag i förra omgången och åker nog dit denna omgången mot Genclerbirligi som har mer kapacitet än vad oddset mot dem säger.



Förra omgången fick MFF äntligen en seger, och jag tror det blir mer för Real Malmö (haha)... Gais spelar inte sambafotboll och är helt klart ett lag Malmö kan slå, fast jag innerst inne drömmer om superettan-spel för himmelsblå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0