Rasmus - Spiken i kistan



Hull kan vara årets skräll hittills, och kanske kan de vara det i slutet av säsongen med. De har en intressant spelare i Daniel Cousin, som spelade i Lens en gång i tiden och öste in mål där, han visade sin kvalite mot Arsenal med matchens nästsnyggaste mål. West Ham spelar ingen rolig fotboll och får kämpa för att få en respektabel plats tror jag.

OB har Djiby Fall i laget igen, och med honom så slår man de flesta lagen. Esbjerg ligger lite överraskande i botten av den danska ligan, mest beror detta på att man inte har något anfall. Detta duger inte mot ett lag som OB och därför blir det förlust här.



Stoke och Ricardo Fuller är, efter West Bromwich, laget som tippas av flest att åka ur direkt, och i slutändan tror jag också att de gör det, men innan dess tar de emot Premier Leagues hittills största besvikelse Tottenham, som inte mäktat med en seger än. Vem trodde att Keane och Berbatov (Malbranque, Chimbonda, Tainio) hade sån stor betydelse för laget?

Rosenborg borde slå Strömgodset som Sören har slagit fast redan.


Barcelona ser ut att ha kommit igång efter en katastrofal inledning på säsongen, och speciellt Messi sprattlar som han brukar igen. Henry gjorde ett supermål mot Atletico och kan starta denna matchen. I vilket fall som helst så vinner Barca.

Stabäk kan i princip säkra guldet idag, och varför skjuta upp det? Låt Nannskog få tända sin segercigarr säger jag.



Detta kan fanimej gå hem!!!!

Marseille tar emot ligans kassaste lag Valenciennes och segern är nästan kylskåpssäker!

Lyn ligger till på övre halvan, HamKam på nedre, nästan alla matcher spelade, använd ren logik...

Galatasaray är urstarka på hemmaplan, men inte oslagbara, och ska de förlora, vad passar bättre än att göra det mot ligaledarna då??

Jag har redan nu känn på de 344 kronor som kommer pryda mitt konto om gott och väl 12 timmar!!!

I spel: 99.35 SEK
På konto: 0.00 SEK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0