Rasmus - The Others



Werder Bremen har vunnit 29 av 40 matcher hemma mot besökande Dortmund, så mycket talar för Bremen-seger. Men å andra sidan har Dortmund spelat bra fotboll mot attackerande lag som Bremen. Jag tror dock på Bremen seger eftersom de är starkare och Dortmunds playmaker Hajnal är skadad.

Även Hannover saknar en viktig spelare i landslagsmålvakten Robert Enke. Även Michael Tarnat, Jan Rosenthal och Valerien Ismael är borta, och Vinicius, Gaetan Krebs och Christian Schulz är tveksamma. Mot Hoffenheim som ligger i toppen borde de därför inte ha mycket att sätta emot. Hoffenheim har spelat bra på bortaplan men inte kunant omsätta det i poäng, nu har de chansen och jag tror de tar den.


Fulham har fyra raka förluster och är rejält segersugna inför denna matchen. Sunderland får dock tillbaka både Nyron Nosworthy och Kenwyne Jones och har betydligt högre målsättning och högre chans att nå den än Fulham.



Arsenal saknar Bendtner, Gallas och Sagna vilket kan göra att superlöftet Wilkshire får spela. Everton har nästan större skadeproblem eftersom de saknar sin viktigaste spelare Tim Cahill, och dessutom Phil Neville och ett par andra startspelare. Arsenal lär gå segrande ur.

Liverpool låter äntligen Agger få chansen eftersom Skrtel är skadad. Även Torres och Babel är borta. Det borde dock inte hindra en seger mot svaga Wigan som trots en het Amr Zaki inte lär få hål på kompakta Liverpool.

Wolverhampton är klasser bättre än Coventry, och mycket starkare på hemmaplan. Det borde inte bli annat än hemmaseger här.


Reading borta mot Preston känns som ett rätt säkert val. Spelar Reading bara upp till sin normala standard ska de slå Preston.



Queen of the South satsar hårt på Premier League och inga lag får stå i vägen för dem, enkel seger här.
Enligt olika sidor är Rangers-matchen uppskjuten pga Dundees styrelsemans död. Vet inte om det är så än.


Kalmar kan ta ett stort steg närmre guldet med en seger över IFK Göteborg idag, men IFK är inne i ett bra stim och jag tror att den kan sluta oavgjort. Viktor Elm har varit sjuk i veckan och lär inte kunna spela hela matchen.



Brynäs överraskar gång på gång och jag hoppas de gör det igen mot Färjestad som har varit pinsamt dåliga på sistone. Brynäs är helt klart det bättre laget för tillfället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0