Sören: Lördagsgodis




Oddevold säkrar seriesegern vid vinst hemma över Annelund, som visserligen kan undvika kvalplatsen nedåt vid seger, men hemmalaget lär vilja bjuda hemmafansen på något alldeles särskilt och vad kan vara skönare än att säkra avancemang till div 1 med en hemmavinst? Spelas med Celtic, som bör göra mos av pigga uppstickaren Hamilton, som dock inte gladde när man åkte på 1-4 mot bottenlaget Falkirk senast. Mos och full satsning på denna dubbeln!

Sheffield U har två raka segrar och är erkänt svårslagna på hemmaplan, medan Bristol inte ser ut att ha samma kapacitet som de senaste säsongerna. 1,90 är ett vackert odds.

Nottingham är skadedrabbat och har i princip skador i varje lagdel, vilket inte direkt hjälper ett jumbolag. Crystal Palace har kapacitet att spela riktigt bra och fartfylld fotboll, och segern mot Charlton i veckan höjde självförtroendet och tabellplaceringen. Hawaiifotboll utlovas!

Wigan övertygade mot miljonbygget Man Shitty och helgens motståndare Boro har många oroande skador, bland annat saknas ett halvt mittfält och ständigt skadade försvarsspelaren Huth samt vansinniga Pogatetz(avstängd). Formen är på väg nedåt efter en fin start för Boro.


I spel: 330 kr.
I kassan: 140 kr.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0