Sören - Onsdagsaction, del 1

Pittsburgh vann. Men tyvärr först i övertiden, vilket innebär att tipset sprack. Lite skitigt att man inte kunde hålla 2-0-ledningen i andra perioden...

Mycket spelbart i dag så jag delar upp det.

Australien, Iran, Japan och Serbiens U 21 har jag tippat på, fast på andra spelbolag än Expekt, så dem tar vi inte här.

Däremot...




Kommentar: Paraguay flyger fram i VM-kvalet och man kan snart bli första landet att kvala in till VM efter värdlandet förstås. Peru är ett menlöst lag på bortaplan och ställer inte till med besvär här.
Grekland är starka hemma och man kommer att vinna VM-kvalets i särklass svagaste grupp. Schweiz slog förvisso Lettland hemma senast, men innan dess förlorade man mot Luxemburg...

Ingen skam i att förlora borta mot Serbien, nu tar Litauen nya tag hemma mot Färöarna. Italien och Leksand vinner hemma av bara farten mot sämre motståndare, och vinst är det enda som gäller för Portugal om man vill vara med i leken. Oavgjort eller förlust och det blir tufft, näst intill omöjligt att vinna gruppen.

Luxemburg verkar göra sitt bästa kval nånsin. Skrällseger över Schweiz och så irriterade man Israel senast. Moldavien är mycket sämre än Israel och jag chansar på att Jeff Strasser & co plockar ytterligare pinne idag. Liksom Lettland, som inte förlorar hemma mot Israel. Det var inte länge sedan Lettland var med i EM, och även om det är generationsskifte på gång så bör man klara minst en poäng.

Belgien har något stort på gång och har fått en bra start på kvalet med två segrar och oavgjort borta mot Turkiet. Om ett par-fem år kommer belgarna vara frekvent med i de stora turneringarna med profiler som Fellouani och Kompany, men redan nu visar man cojones. Spanien lär vara nöjda med oavgjort här. Belgien vill vinna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0