Sören - Smått och gott




Det råder försvarskris i Sveriges fotbollslandslag. Halva backlinjen är petad i sina respektive klubblag, men än värre: Mellberg är skadad och missar matchen. Allena det gör att jag tippar Portugalseger, för Sverige utan Mellberg är inte bättre än Ungern eller Albanien. Då spelar det mindre roll om Henke missar matchen...

Som jag tidigare nämnde så känns det inte precis som om att Joachim Johansson lär vinna. Något är lurt om man först inte är anmäld men sen får ett wild card när publikmagneten Federer drar sig ur.

Thomas Johansson har varit ur form hur länge som helst och när han dessutom dras med en fotskada så blir ju inte saken bättre. Men han vill säkert göra allt för att ställa upp inför hemmapubliken, och det fina med Expekt är att de inte ger 1.00 i odds om matchen avbryts. Det ska även sägas att Montanes inte är vem som helst - grabben kan lira. I september vann han en Challenger och vore det inte för att formstarka spelare som Gilles Simon och Carlos Moya stått i vägen hade han nått långt även i två ATP-turneringar. 2,70 på en 50-rankad formstark spanjor mot en halvskadad svensk föredetting - det är taget! (om ni undrar så råkade jag klicka fel första gången, därav spelet för 20 kr, hehe...)

I spel: 178,70 SKK
I kassan: 320,00 SKK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0