Sören: Söndagslir

Yo! Har valt att ligga lite lågt i dag och endast satsa på spel som tilltalar mig, istället för bara att spela för att utbudet finns.

Registrerade ett litet minus i går på ungefär 20 kr, vilket känns lite surt då jag kände att rekarna var bra, men Lazio och Cry P tyckte annorlunda. Lite trist att tippa över 2,5 mål i Nottingham-Cry P och se att det är den enda matchen med under 3 mål i... Men, i dag är en annan dag, nu kör vi:




Både Milan och Real Madrid har hittat toppformen och det ska gå ut över sämre lag. Cagliari väntar fortfarande på första pinnen medan Espanyol slickar sår efter derbyförlusten senast.

OB går bra i danska ligan och även om Bröndby spelar bättre i år än i fjor och hänger med i toppen så blir det förlust här. Bröndby kommer från en tuff Uefa-cupmatch tillika förlust i torsdags i Trondheim, OB är fräscha och i form.

Måhända ett färgat tips, men Osasuna hemma är inte att leka med. Racing å andra sidan har startat säsongen under all kritik och inte blir det bättre i Pamplona...



I spel: 176,90 kr.
I kassan: 320,00 kr.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0