Sören - "Storlag" möts på Malmö Stadion

Malmö FF och AIK vill nog helst av allt glömma denna säsongen. Gnaget topptippades som vanligt men får finna sig i att ligga i ingenmansland. MFF har haft stor omsättning i truppen och man proklamerade inför säsongen att det nog blev ett mellanår. Jo tack. Kontraktet är inte ens säkrat än.



Kommentar: Daniel Andersson, Ola Toivonen, Anders Andersson, Christian Järdler, Jonatan Johansson, Stefanidis och Halsti missar matchen. Plus målvakten Melicharek, som blev avstängd av klubben bara för att han försökte lära oskulderna i GAIS-klacken lite om blommor och bin. Inte undra på att MFF har det tufft. Kan man ens skrapa ihop fyra försvarare? AIK har inte piskat MFF på iffiffstadion sedan 1996 och bättre chans än denna lär man inte få. AIK vann dessutom över Norrköping i senaste omgången. Utan att övertyga. Då kan man säkert göra det igen mot ett annat bottenlag.

Det skulle inte förvåna mig om en Agon Mehmeti eller Miran Burgic/CH Jagne byts in och petar in en boll i andra halvlek. De kanske startar matchen, vem vet? Men det är ett chansspel i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0