Sören - Tidig tennistrippel (OBS! 12:05!)

Gick all-in på Villareal igår med mina sista slantar och även om AAB skrämde mig både en, två och tre gånger så blev segern solklar till slut, 6-3, och jag har 86 riksdaler att leka med i dag. Ingen idé att spara skiten - i stället blir det lite tips under dagen. Vi inleder med en tennistrippel som jag tror starkt på.



Viktor Troicki har aldrig rankats så högt som han gör nu(53) och han har haft ett bra 2008. Den 22-årige serben kan bli näste man från Balkanlandet att slå igenom efter Djokovic och Tipsarevic. Mot Andy Murray lär han dock inte ha mycket att hämta. Skotten vann ju som bekant Madrid Masters förra veckan efter att ha lekt bort Monfils i kvarten, slagit ut Federer i semi och besegrat Gilles Simon i final. Faktum är att Murray inte förlorat en match sedan US Open-finalen mot Federer i augusti.

A Thierry står för Thierry Ascione(rankad 183), en fransos som i början av 2000-talet sågs som framtidens franska frälsare. Men Ascione stannade i utvecklingen och har som högst varit rankad 81:a i världen, och det var i 2004. I år har han mest hållit till på Challengertouren, och när han har fått chansen på ATP-touren har han inte tagit den (1-8 i matcher i år). Robin Söderling behöver väl ingen närmare presentation. Final i Stockholm Open för två veckor sedan och knapp förlust(6-7, 6-7) mot servekanonen Karlovic i Madrid. Dessutom är det väldigt sällan Robin viker ned sig mot en sämre rankad motståndare.

Nicolas Kiefer skadade sig i första omgången av US Open och comebackade förra veckan i Madrid, där det blev hedersam förlust mot Gulbis direkt. James Blake har ganska dålig form men han är piskad att göra en bra insats här om det ska bli deltagande i pengastinna Masters-slutspelet, där världens åtta bästa spelare gör upp. Förra veckan blev det förlust i första omgången mot heta Gilles Simon(1-2 i set), inget att skämmas för. Blake har dessutom 3-1 i matcher mot Kiefer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0