Sören - Turnaround Tuesday

Häcken och Alingsås gjorde sin plikt och tur var väl det, för både Väsby och Landskrona släppte in mål sista tio medans Timrå väntade med att avgöra tills i förlängningen. Jag är i alla fall på rätt väg igen och här följer tisdagstipsen.




AIK förlorade överraskande mot Troja i senaste omgången men två raka förluster finns inte på kartan. Stortalangen Johan Ryno har brutit benet men ersatts av meriterade Niklas Sundblad. AIK satsar på Elitserien i år och13:e-placerade Nybro med bara en seger på kontot ska inte kunna stoppa dem.

Rödovre har svikit mig tidigare men man vann senast på bortaplan mot svårspelade Nordsjälland och inför seriefinalen mot Herning har man dessutom fått ett par spelare tillbaka i laget från skada. Herning är också i kanonform men har traditionellt sett svårt på bortaplan mot Rödovre, som faktiskt inte har förlorat under full tid denna säsongen.

Youzhny åkte ut redan i första omgången förra veckan i Moskva mot Gabashvili, vilket får anses vara en skräll modell större. Nieminen visade i Stockholm att formen är god och vore det inte för en viss formstark herr Nalbandian hade Nieminen varit en solklar finalist. 2,40 är ett väldigt bra odds som måste testas.

Min landsmaninna Wozniacki är minst en klass bättre än Schiavone i normala fall, men den senaste tiden har Caroline dragit med förkylningar, feber och ett ömmande lår enligt hennes egen blogg på www.tv2.dk. Förra veckan fick hon dra sig ur i andra omgången i Moskva på grund av allt detta. Därför chansar vi på att Schiavone vinner, även om jag förstås hoppas på Wozniacki. Hade varit kul med ett danskt inslag i Masters-mästerskapet senare i år...

I spel: 96,89
I kassan: 60,00 (doh!)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0