Rasmus - Helgens fotboll



Aston Villa leder redan med 2-0 så den ser jag som säker. WBA har bara skapat en chans hittills och det var på ett skott utifrån som tog en spelare. Everton är starka för tillfället och slår alla lag utom de fyra stora. Senast var det 3-0 mot Sunderland. Hull är inne i en rejäl svacka och har bland annat förlorat 4-1 och 5-1 på de tre sista matcherna.



Birmingham har inte formen som de hade i början av säsongen, och det har bara blivit ett fåtal segrar på sistone. Mot Blackpool borde man dock kunna ta en välbehövlig seger. Charlton ligger sist i tabellen och det är katastrofalt för laget som bara för ett par säsonger spelade i Premier League. Nottingham slog Manchester City med hela 3-0 i FA-cupen och trots att det var ett b-betonat City så var det starkt av Forest och nu är det kanske dags att avancera även i ligatabellen.


Denna kupongen står och faller med Uniteds match mot Chelsea. Jag tror att United kan göra ett tidigt mål genom Fletcher och sedan böljar det fram och tillbaka innan Terry nickar in en boll i 80:e minuten. Lazio-matchen är såklart långt ifrån säker med, men Reggina har gjort åliga resultat och Lazio behöver rycka upp sig.



Fantasikupong, men inte så jävla hopplös som den kanske ser ut. Lazio är jokern, går den matchen in är 446 kronor inte så långt borta. Hoppas!

I spel: 150 SEK
på konto: 170 SEK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0