Rasmus - Lite av varje



Tre galna kuponger, men enligt mig så borde väl åtminstone en av dem gå in.. United tar förmodligen en rätt så enkel seger mot Bolton. Bolton spelade rätt dåligt mot Arsenal i förlustmatchen senast, och skulle egentligen vara glada att de inte förlorade med mer än 1-0. United däremot krossade Chelsea fullständigt i sin match.

City har höga ambitioner, och denna matchen ska man bara vinna, men Wigan är riktigt bra för tillfället och ligger på en imponerande sjätteplats. Kryss och målsnålt känns det som.

Sunderland har möjlighet att skrälla här eftersom Villa bara har haft tur på senaste tiden. Men när Sunderland har en bra chans som denna, brukar det oftast sluta i katastrof, vilket antagligen händer här med. Sen har Sunderland alltid haft väldigt svårt för Villa.




West Brom får bara ett år i Premier League, och trots att man sprattlar till då och då så kommer det nog snart en tid då förlusterna tätnar. Jag tror på Middlesbrough, de var usla mot Sunderland och kom ändå därifrån med en poäng, men WBA är ett helt annat lag. Denna kan de vinna.

Charlton slog imponerande nog ut Norwich i FA-cupen, men i ligan går det trögt. Sist i tabellen och långt upp till säker mark. Sheffield Wednesday inledde hyfsat men är på väg mot farlig mark, två lag som har mycket att kämpa för, den kan sluta hur som helst. Krysset ligger närmst.

Reading imponerar, och gör bara sina fans besvikna lite då och då. Ofta efter besvikelserna kommer en praktmatch som laget vinner med ett par mål. Nu tror jag en av de mindre besvikelserna kommer mot Swansea som stundtals spelar bra fotboll.



Brynäs slåss om en slutspelsplats i Elitserien, men i slutändan tror jag tyvärr att de missar den, på bekostnad av Rögle. Västra Frölunda har en dålig svit bakom sig och vill helt säkert visa upp sig här. Jag tror på en hård jämn, inte så vacker, match som slutar med Brynässeger i övertid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0